Overslaan en naar de inhoud gaan
Koken bij UniKidz

Kinderen zijn nieuwsgierig en staan te popelen om zelf dingen te gaan doen. En wat is leuker dan als een echte chef helemaal zelf een recept volgen, je ingrediënten bij elkaar te zoeken, te snijden met een echt mes, en achteraf lekker met zijn allen het resultaat te proeven? Al je zintuigen worden gebruikt, je leert samenwerken met anderen, bent lekker creatief bezig en kan met je handen aan de slag.

De thema’s binnen deze activiteit variëren van vegetarisch koken tot wereldkoken en van Junior Masterchef tot kunstkoken. We werken met verantwoorde, gezonde en seizoensgebonden producten. Wij leren de kinderen creatief om te gaan met restjes, dat een courgette met een aparte vorm ook prima smaakt en dat we afval scheiden in de keuken. Daarnaast is hygiëne uiteraard heel belangrijk. Hoe houd je je werkstation netjes en schoon? Kinderen werken in teams, dus samenwerken is van groot belang. 

Deze workshops en proeverijen vinden plaats in onze professionele kinderkookstudio’s onder leiding van ervaren en gediplomeerde medewerkers. 

Widgets