Overslaan en naar de inhoud gaan
Vakantie- en studiedagen

UniKidz biedt buitenschoolse opvang, inclusief schoolweken-, vakantieweken- en studiedagenopvang aan. Dus voor het hele jaar is de opvang goed geregeld.

Tijdens vakanties komen kinderen hele dagen. Ze zijn welkom vanaf 07.30 tot 18.30 uur. Dankzij onze uitgebreide vakantieprogramma’s is er geen tijd voor kinderen om zich te vervelen. De dagen vliegen voorbij! We gaan regelmatig op pad (denk aan de dierentuin, ijsbaan, indoor skihal, pretpark of de bioscoop) maar ook op de locaties maken we het extra gezellig. Denk aan een bezoek van de reptielenman, brandweer of politie, een rodeostier of poppenkasttheater. Is het lekker weer? Dan zijn we veel buiten te vinden.

Basisscholen hebben een aantal studiedagen per schooljaar. Deze studiedagen zitten in het opvangpakket en op deze dagen zijn kinderen welkom van 07.30 tot 18.30 uur. We ondernemen leuke activiteiten in de ochtend en ‘s middags komen de kinderen van andere scholen erbij en volgen de kinderen in de middag het reguliere programma met hun vertrouwde activiteiten.

Widgets

Actueel