Overslaan en naar de inhoud gaan

De eerste UniKidz locatie in West Friesland, maar zeker geen onbekend gebied. Jarenlang reizen onze collega's vanuit Wervershoof naar Amsterdam voor UniKidz. Nu starten zij samen locatie UniKidz Westrand in het midden van alle sportvelden, waar het unieke BSO opvangprogramma van UniKidz toegankelijk is voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Voor de vier ontwikkelingsgebieden heeft UniKidz experience-boxes ingericht. Sporten doe je bij FitKidz op de sportvelden, theater en dans bij SoulKidz, SkillsKidz in het atelier, en MindKidz in de STEAM (Science, Technology, Engineering And Mathematics) Makerspace box. Maar ook buiten de eigen locatie worden activiteiten op structurele basis aangeboden. Je zwemdiploma? Precies, haal je bij UniKidz. Paardrijden? Zeker, bij UniKidz. Wij werken nauw samen met ondernemers, sportclubs, verenigingen en bewoners in de buurt. 

Feestelijke Meet & Greet | Woensdag 29 juni 2022

Maak vast kennis met ons unieke concept tijdens de feestelijke Meet & Greet op woensdag 29 juni a.s. tussen 13:30 uur en 16:00 uur.   

Programma 

  • 13:30 - 13:45 uur - Inloop
  • 13:45 - 14:00 uur - Warming up
  • 14:00 - 15:00 uur - Kinderactiviteiten
  • 15:00 - 16:00 uur - Kinderactiviteiten
  • 16:00 - 16:30 uur - Afsluitende borrel

We hebben een feestelijke programma samengesteld met leuke activiteiten zoals een djembé workshop, beachhandbal, natuurbeleving, tennisclinic en het creëren van een duurzame sleutelhanger. 

Meld je zo snel mogelijk aan voor de Meet en Greet via het inschrijfformulier.

Rondleiding 

Kun je niet naar de Meet & Greet komen? Natuurlijk ben je op een ander moment van harte welkom voor een rondleiding. Aanmelden voor een rondleiding kan telefonisch via 085 – 580 70 00 of via onderstaande button.