Overslaan en naar de inhoud gaan
Dagprogramma Scoolz Junior

De dagen bij Scoolz Junior vliegen voorbij, er is zoveel te beleven! Een schooldag bij Scoolz Junior ziet er ongeveer als volgt uit.

Ons team haalt de kinderen aan het einde van de schooldag in principe op bij school, maar aangezien het hier om oudere kinderen gaat mogen zij in overleg ook zelfstandig naar de locatie komen. Eenmaal aangekomen is er tijd om je spullen op te bergen, te chillen, bij te kletsen of een boekje te lezen.

Rond 15.30 uur gaan we aan tafel. De kinderen gaan naar hun eigen Scoolz huiskamer en eten daar samen een tosti. Een gezellig moment om even met elkaar bij te kletsen.

Rond 16.00 uur start het uitgebreide activiteitenprogramma. Elke 10 weken biedt Scoolz Junior een nieuw activiteitenprogramma aan. Door het wisselende activiteitenprogramma komen de kinderen in aanraking met onze labels FitKidz (sport & beweging), SoulKidz (met hart & ziel), SkillsKidz (maken & creĆ«ren) en
MindKidz (ontwikkeling & onderwijs). Meer informatie over onze activiteiten is hier te vinden

De meeste activiteiten vinden op onze eigen locaties plaats maar voor  bijvoorbeeld mountainbiken, tennis, paardrijden of zeilen gaan we naar een andere locatie.

Als kinderen liever aan hun huiswerk beginnen kunnen ze in de stiltekamer of aan een andere werkplek plaatsnemen.

Na afloop van de activiteiten of het huiswerk krijgen de kinderen fruit of een andere gezonde snack. Daarna is er tijd om nog even te chillen totdat ze naar huis gaan.

Widgets