Overslaan en naar de inhoud gaan

UniKidz Neptunus ligt centraal op IJburg achter het winkelcentrum aan het Joris Ivensplein. UniKidz is met deze vestiging onderdeel van het Dalton Kindcentrum Neptunus, een kindcentrum met het profiel wetenschap, natuur en techniek.

Wat kun je verwachten?

Je bent op donderdag 5 oktober a.s. vanaf 15:00 uur tot 16:30 uur van harte welkom tijdens onze open dag. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn er uiteraard mooie activiteiten! Voor de ouder(s) / verzorger(s) organiseren wij een rondleiding om een indruk te krijgen van ons Dalton Kindcentrum.

Waarom UniKidz? 

Kinderen hoeven niet naar de opvang, maar ouders moeten naar hun werk. Dat begrijpen wij bij UniKidz als geen ander. Wij creëren een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Wij nemen de verantwoordelijkheid van de ouders voor een paar uur over. Zorgen dat ze gezond eten en drinken. Wij brengen ze naar paardrijden, ballet, theater- of zwemles. Luisteren naar ze, geven aandacht. Elke dag weer opnieuw met dezelfde liefde en passie. 

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij coachen hen daarbij vanuit onze pedagogische visie.  

Talentontwikkeling 

Door een veilige omgeving te creëren en een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden, stimuleren we kinderen en jongeren om zichzelf uit te dagen, persoonlijk talent te ontdekken én te ontwikkelen. Dat doen we op de volgende vier ontwikkelingsgebieden: 

  • FitKidz - sport & beweging  
  • SkillsKidz - maken & creëren 
  • SoulKidz - met hart & ziel  
  • MindKidz - ontwikkeling & onderwijs

 

UniKidz. Doet wat ouders ook zouden doen.