Overslaan en naar de inhoud gaan
Zomerschool

Ieder kind heeft een eigen leerlijn. Dat maakt het kind uniek. En daar houden we van. We geven ieder kind de ruimte om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Soms zijn er elementen in de leerlijn die een boost nodig hebben. Dat kan. Daar helpen we graag bij. Tijdens de zomerschool pakken we de uitdagingen aan. De kinderen gaan aan de slag met hun eigen leerdoelen zoals begrijpend lezen, taal en rekenen. We combineren educatieve spellen met het lesmateriaal. Hierbij werken de kinderen in kleine groepjes. 

Educatieve activiteiten

De zomerschool moet niet te veel op school lijken. Daarom combineren we het onderwijs van Scoolz met de toffe educatieve activiteiten van UniKidz. Ga skateboarden, doe mee met de reptielenworkshop, een greenscreenbox workshop of een workshop special effects. Neem de tijd om te gamen. Volg een acteerles, Engelse les of een schaakles. Ontspan met yoga en laat je verrassen door nog veel meer activiteiten.

De kinderen kijken na het volgen van de zomerschool niet alleen terug op een leerzame maar vooral op een onvergetelijke zomer. Samen met ons jonge en enthousiaste team gaan ze vol zelfvertrouwen en met een powerstart het nieuwe schooljaar tegemoet.

Subsidie en kosten

Door extra subsidies kunnen basisscholen de zomerschool aanbieden aan leerlingen die een extra boost nodig hebben voor het nieuwe schooljaar start. UniKidz en Scoolz bieden als onderwijspartner deze ondersteuning in de vorm van aanvullend onderwijs aan de scholen. De zomerschool is volledig gesubsidieerd en dus kosteloos voor jou als ouder. 

Widgets