Overslaan en naar de inhoud gaan
Mini Professors bij UniKidz

We zijn van mening dat alle kinderen een grote honger hebben om van jongs af aan te leren en dat ze daarom alle kansen moeten krijgen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te leren en om de wereld om hen heen te bewonderen.

Wij geloven dat wetenschap voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zoals met elke taal, kunnen kinderen vanaf een jonge leeftijd al gemakkelijk absorberen en leren. Daarom proberen wij wetenschappelijke terminologie niet te onderdrukken maar willen wij juist wetenschappelijke principes eenvoudig uitleggen door middel van leuke experimenten. We moedigen onze Mini Professors aan om zelf op ontdekking te gaan en om zo veel mogelijk te communiceren.

Wat we doen

De Mini Professor lessen bieden een warme en gastvrije omgeving waarin kinderen niet alleen de wetenschap kunnen verkennen en bewonderen, maar waar we ook veel levensvaardigheden aanmoedigen, zoals vragen stellen en vragen beantwoorden, op je beurt wachten, samen delen en socialiseren.

Toekomstige wetenschappers

Wetenschap is de sleutel tot de toekomst. Als land, worden we meer en meer gezien als een centrum van excellentie voor wetenschap en techniek. Deze vaardigheden kunnen vanaf jonge leeftijd al worden gevoed.
 

Binnen onze kinderdagverblijven wordt Mini Professors aangeboden door onze partner WOW.

Naar de website van WOW

Widgets