Overslaan en naar de inhoud gaan
My Little van Gogh bij UniKidz

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en gericht op de ontwikkelingsbehoefte van de verschillende leeftijden. Het stimuleert creativiteit en zelfvertrouwen. 

De allerkleinsten ontwikkelen zowel hun zintuigelijke vaardigheden als fijne en grove motoriek tijdens creatief spel, oftewel free-flow sessies. Als ze iets ouder worden zijn de cognitieve en motorische vaardigheden van de kleine kunstenaars meer ontwikkeld, raken ze meer betrokken bij de activiteiten en hebben meer interactie met andere kinderen.

In deze sessies ontdekken kinderen nieuwe manieren om te schilderen, werken ze samen om als team iets te creëren, mixen, bereiden ze hun eigen materialen voor, en ontwikkelen ze hun eigen ideeën door materialen te selecteren en te gebruiken. 

Kinderen vanaf 6 jaar werken aan activiteiten die hen trainen om onconventionele verbanden te leggen, out-of-the-box te denken en innovatieve oplossingen te zoeken door middel van creatieve en hands-on spellen.

De kinderen staan ​​voor een belangrijke uitdaging. Ze bedenken, ontwerpen en creëren hun eigen wereld met de beschikbare middelen en experimenteren met nieuwe materialen en technieken. In deze sessies herinneren we kinderen eraan dat rommelig heel leuk kan zijn, je geen fouten kan maken in kunst, en het belang van zelfexpressie.

Wij werken samen met de My Little van Gogh Club Nederland. Zij geven de workshops in de ateliers op onze eigen locaties.

Widgets